Редактор: e-mail: Кадър: Фейсбук Бойко БорисовБойко Борисов за пореден път отправи критики

...
Редактор: e-mail: Кадър: Фейсбук Бойко БорисовБойко Борисов за пореден път отправи критики
Коментари Харесай

Борисов: Това е моделът Радев - разруха, застой, епидемии, хаос. С юмрук ли ще вдига доходите?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Facebook Бойко Борисов

Бойко Борисов за следващ път насочи рецензии към президента Румен Радев. Той го направи по време на директно включване от каран от него автомобил по ремонтиран, само че непуснат в употреба сектор на автомагистрала " Хемус ". По думите му, пътят е подготвен, само че не желаят да го пускат, с цел да не се каже, че са го създали от ГЕРБ.

" Това е моделът " Радев " - застой, безпорядък и съсипия, епидемии изпуснати, без ваксинационнна акция, провалена персонална от Радев и неговите антиваксери. Сега затварят бизнесите, затварят всичко и споделят - ограничения. Ама ограниченията са парите на данъкоплатците. Вместо лятото да се имунизира всичко всеобщо... Няма нито един служащ, Радев. Как ще вдигаш приходите, с кое - с юмрука и с това, че разпиля партиите? По нашето ръководство изпреварихме по приходи Румъния. Няма проект за възобновяване, няма нищо. Застой и безпорядък - това донесоха Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов. И какво ме коментирате днеска всички ", сподели той. 

" Ще се пенсионирам щом направя Хемус. Щях да го направя до година и половина-две. Най-добрите полицейски акции в света съм направил, ордени в доста страни съм получавал. Взеха и на Патриарха даже защитата... Шайката на Радев само ще бъде охранявана, от националната обич ", съобщи още Борисов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР